De keuken van Natuurslagerij Schreinemachers staat nooit stil, de ontwikkeling gaat door en door.
Eindprodukten zijn in feite nooit definitief klaar en ze houden nu eenmaal van creatief bezig zijn met vers. Zo ontstonden reeds vele produkten die je elders niet zult vinden. Voorbeelden zijn er te over. Traditionele rookworst met zwarte truffeltapenade? Droge worst van lamsvlees en gedroogde abrikozen? Balkenbrij met walnoten? Lokale Venlose Parmaham? Je vindt ze hier als Salchion d’Amour, Merquez 2.0, Pon Haus Nux en Jambon du Guntrud.
Maatwerk?
Zoek je iets customized? Dan ben je ook hiervoor op de juiste plaats. Wat dacht je o.a. van Venloosche Bierworst? Kun je je iets voorstellen bij Haringworst? Loopt het water reeds in je mond bij de gedachte van Tasty Tomatosoup? Consument of bedrijf? Natuurslagerij Schreinemachers nam de uitdaging aan en produceerde het naar voller tevredenheid. Wie niets vraagt krijgt ook niets…