Downloads.

BBQFolder

Ontsteek de barbecue maar vast. Natuurslagerij Schreinemachers laat je kennis maken met het malste en smaakvolste vlees voor op de grill. Traditionele produkten vanuit de ambachtelijke keuken, geheel aangepast aan de tand de tijds. Verfijnd gemarineerd met eigen marinades op oliebasis, een extra dimensie voor een superieure barbecue.

Durf het aan om ook eens wat anders te nemen. Gemarineerde runderschnitzels? Kluifjes? Krokantjes? Who knows what it is? Wil je ECHT indruk maken op je gasten? Denk dan eens aan de bombastische foodtruck Red Baron. Met deze reus zorgen we voor verrassing en stoer voer.

Neem de uitdaging aan en doorloop de barbecuefolder die hieronder te downloaden is.

Klik hier voor de BBQfolder

Cateringfolder

Bedrijfscatering, verjaardagen, communies, bruiloften, jubilea of gewoon omdat je er zin in hebt. Er valt altijd wel een reden te bedenken om iets te mogen vieren. Laat de boel de boel en concentreer je op je gasten, daar doe je het uiteindelijk voor. Geen gepruttel in de keuken of whatever. Download gewoon de onderstaande PDF-folder en je hebt de garantie dat je gasten smakelijk gegeten hebben. Voor ieder is er wat wils te vinden. En vind je het niet? Vraag er dan gewoon na, enkel vragende mensen zijn te helpen!

Klik hier voor de Cateringfolder